5 cele mai cunoscute branduri de ochelari

91
5 cele mai cunoscute branduri de ochelari

Alegerea unor ochelari, fie că vorbim despre cei de vedere sau de soare, n-ar trebui să fie o corvoadă în ziua de astăzi, când există numeroase branduri care îți pun la dispoziție multe modele, atât pentru femei, cât și pentru barbati sau copii. 

Care sunt cele mai cunoscute branduri de ochelari, află mai jos:

Ray-Ban

Unul dintre cele mai cunoscute branduri de ochelari este Ray-Ban. Această companie a devenit cunoscută pentru ochelarii cu rame aviator, pe care i-a creat pentru armata SUA. Totodată, este primul brand care a ales să folosească lentile anti strălucire. Ray-Ban îți pune la dispoziție numeroase modele de ochelari, atât ca formă, cât și ca nuanțe ale ramelor și este un brand preferat de multe vedete de la Hollywood, precum Madonna, Tom Cruise. Chiar și Marilyn Monroe a avut o astfel de pereche de ochelari.

 Polarizen

Ochelarii pot fi indispensabili multor persoane, însă atunci când bugetul tău este limitat, îți poți îndrepta atenția spre modelele Polarizen. Acestea au un preț accesibil, iar materialele folosite pentru realizarea lor sunt de calitate și se regăsesc într-o multitudine de culori. Găsești ochelari cu rame din plastic și acetat, oțel inoxidabil sau titan, acestea fiind ideale pentru persoanele cu pielea sensibilă. Așadar, dacă vrei să încerci un model poți merge într-un magazin, precum Lensa Constanța program.

 Hawkers

 Când vine vorba de alegerea unor ochelari de soare, atunci poți miza pe un model de la Hawkers. Cele mai multe modele au rame din masă plastică, astfel că sunt ușor de manevrat, iar lentilele au filtru UV ridicat, ceea ce oferă protecție sporită împotriva razelor de soare.

Tommy Hilfiger 

Fie că vorbim de ochelari de vedere ori de ochelari de soare, trebuie să știi că unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume, și anume Tommy Hilfiger, are, de asemenea, o colecție de ochelari. Găsești ochelari cu rame albe sau semi-transparente ori Cat Eye, care îți vor încadra perfect trăsăturile fizice.

Guess

Dacă ești pasionată de modă ori pur și simplu iubești să alegi accesorii semnate de anumite branduri, atunci poți alege ochelari de la Guess. În cazul acestui brand ai posibilitatea de a alege modele cu rame adaptate stilului tău și care țin cont de forma feței tale, disponibile, evident, în numeroase culori.

Indiferent de brandul pe care-l alegi pentru ochelari, ține cont de anumite criterii atunci când îți achiziționezi ochelari, și anume:

  • Nu-ți cumpăra ochelari de vedere fără o prescripție medicală. Ține cont de sfaturile unui expert, te va ajuta să-ți îmbunătățești vederea și să previi apariția altor afecțiuni;
  • Setează-ți un buget – înainte de a pleca să-ți achiziționezi ochelarii, fă-ți un plan în ceea ce privește banii pe care vrei să plătești;
  • Alege-ți ramele în funcție de forma feței – ochelarii pot fi un accesoriu pe care îl poți purta în permanență, motiv pentru care ai grijă să alegi un model care să ți se potrivească, să-ți pună în valoare trăsăturile fizice;
  • Găsește-ți mărimea potrivită – dacă nu ai mai purtat ochelari sau nu-ți știi măsura, documentează-te sau cere ajutorul unui specialist care să te ajute să identifici ce măsură porți. Niște ochelari mai mici îți vor provoca un disconfort, în timp ce unii mai mari îți pot pica de pe ochi.