Produsele din cauciuc sunt soluţia optimă în diverse aplicaţii

229
Produsele din cauciuc sunt soluţia optimă în diverse aplicaţii

Cauciucul EPDM este un produs industrial cu foarte multe aplicaţii în zonele în care se impune o protecţie suplimentară a muncitorilor. Cauciucul reduce riscul de alunecare, asigură o bună stabilitate şi suport pentru picioare în zonele unde statul în picioare pentru perioade îndelungate este predominant.

Covoarele din cauciuc sunt considerate o opțiune ideală pentru mediile de lucru industriale.

Îmbunătățirea tehnologiei a contribuit la diversificarea utilizării cauciucului în pardoselile care ne protejează mediul înconjurător, deoarece sunt 100% prietenoase cu mediul.  În prezent, este posibil să găsim pardoseli din cauciuc în diferite modele cu design atractiv și aplicare în orice spațiu precum locuri de joacă, săli de sport, zone de recreere, fabrici, industrii, depozite, spații comune, terenuri polivalente, locuințe etc.

De asemenea, covoarele din cauciuc sunt ideale pentru rampe, intrări interioare și exterioare, săli de spectacol, coridoare, zone cu trafic intens și în general în orice zonă unde este necesară o pardoseală antiderapantă de înaltă rezistență.

Siguranța industrială este, de asemenea, un punct cheie pentru a avea covoare din cauciuc, deoarece materialele din care sunt realizate vor garanta încrederea și confortul angajaților în timp ce aceștia își îndeplinesc sarcinile zilnice.

Multe companii au decis să opteze pentru varianta covoarelor din cauciuc pentru firma lor datorită numărului de avantaje și proprietăți pe care acest element le are pentru tine, pe lângă faptul că are un aspect incredibil.

Avantajele covoarelor din cauciuc

Avantajele covoarelor din cauciuc

Durabilitate: Covoarele din cauciuc sunt cunoscute pentru durabilitatea lor, durata de viață îndelungată, rezistența la arsuri sau scurgeri de substanțe chimice cu care se lucrează. De asemenea, sunt rezistente la uzura zilnică.

Sunt ușor de curățat: Dacă îți place ca pardoseala să fie mereu curată, ține cont de faptul că, covoarele din cauciuc sunt foarte ușor de curățat fiind și rezistente la apă. Pot fi curățate cuproduse uzuale de curățare dar poți lua în considerare în același timp și produse profesionale pentru  curățare care sunt speciale pentru acest tip de produs.

Întreținere simplă: Fiind realizate din cauciuc, covoarele nu au nevoie de întreținere.

Prezintă o suprafață neporoasă: datorită densității ridicate nu există șanse de infiltrații de apă.

Izolatoare fonice: Așa cum am spus anterior, pot funcționa pentru diverse industrii precum săli de sport, locuri de joacă sau centre de sănătate. Covoarele din cauciuc sunt de asemenea renumite pentru că au proprietăți de absorbție a sunetului.

Sunt reciclabile: dacă deții covoare din cauciucvechi și te gândești să le înlocuiești, nu trebuie să te gândești să le arunci la gunoi. Poți recicla covoarele din cauciuc pentru a ajuta mediul înconjurător.

Confort sporit: În general, pardoselile din cauciuc sunt folosite în locuri în care oamenii trebuie să petreacă mult timp în picioare, precum: laboratoare, centre de sănătate, fabrici, etc. Cauciucul oferă confort și rezistență mai mare.

Fiecare dintre aceste motive poate contribui la alegerea ta de a investi în covoare de cauciuc dacă te gândești să faci acest lucru în industria în care activezi.

FORCEPLAST

FORCEPLAST este o companie specializată pe produse industriale din cauciuccovoaregarnituri şi benzi transportoareRole metalice pentru banda transportoare. Preşuri antibacterienefurtunuri şi roţi industrialeRazuri din cauciuc pentru lamele utilajelor de deszăpezire. Dale din cauciuc granulat. Manşoane cauciuc.