Gardul din tablă şi garajul metalic, o combinaţie modernă

306
Gardul din tablă şi garajul metalic, o combinaţie modernă

Anul 2023 aduce noi tendinţe în domeniul amenajărilor exterioare ale caselor şi grădinilor, iar una dintre acestea o reprezintă tandemul GARD/GARAJ METALIC.

MIHU este un nume consacrat în domeniul produselor metalice pentru acoperişuri, precum tabla tip ţiglă metalică, tabla cutată şi accesoriile specifice. Cu o echipă proprie de agenţi de vânzări specializaţi în produse metalice şi echipe de montaj specializate pe acoperişuri, firma MIHU a reuşit să se claseze în topul vânzărilor de produse Blachotrapez printre distribuitorii din toată Europa.

Principala activitate a firmei este cea desfăşurată în domeniul produselor specializate pentru ACOPERIŞURI, oferind o mare diversitate de produse precum tabla tip ţiglă metalică, şindrila metalică sau tabla cu piatră (rocă vulcanică).

Gard din tabla

Gard din tablă

În ultimii ani, firma MIHU a dezvoltate modele deosebite de produse din tablă cutată şi tablă tip ţiglă metalică pentru construcţia gardurilor. Cele mai importante avantaje ale acestui material sunt durabilitatea, uşurinţa montajului şi diversitatea culorilor.

Dacă dorești să realizezi un gard cu adevărat deosebit, foarte rezistent în timp, simplu şi uşor de montat (chiar de tine însuţi), îţi recomandăm să alegi un gard din tablă de oţel zincată. Este cea mai bună opţiune disponibilă, atât practică cât şi estetică.

Gardul metalic poate fi combinat cu materiale clasice precum betonul, tencuiala sau piatra decorativă pentru un efect cu adevărat unic. Ca idee, îţi recomandăm să utilizezi ulterior lămpi solare cu leduri pentru alumina în stil arhitectural gardul.

Dacă dorești să achiziţionezi un gard metalic, mai întâi trebuie să te asiguri că furnizorul este o companie în care poți avea încredere. Fiind un produs relativ nou, nu sunt foarte mulţi specialişti instruiţi cum să efectueze montajul. Deşi acesta este foarte simplu şi uşor de realizat, este indicat să fie văzut în prealabil cum se realizează de către un profesionist, pentru a fi realizat perfect.

Dacă nu eşti perfecţionist, poţi realiza chiar tu montajul şi cu siguranţă vei face o treabă bună. Important este să nu tai piesele existente, ci să le potriveşti.

La firma MIHU ai posibilitatea de a alege diverse modele super de garduri metalice. Această firmă a inovat constant produsele pentru garduri şi este una dintre primele care au lansat modele cu plăcile dispuse orizontal.

Înainte să începi orice activitate de construcţie a gardului, este recomandat să discuţi cu un agent de vânzări MIHU, care se va deplasa la locaţia ta şi îţi va asigura consultanţă gratuită în vederea alegerii cele mai bune soluţii. Această etapă este una foarte importantă pentru întregul proces. Agenţii de vânzări fiind oameni bine instruiţi şi cu experienţă relevantă în domeniul produselor metalice, vei constata că îţi vor oferi idei şi soluţii la care tu nu te-ai fi gândit de unul singur.

Garaj metalic

Garaj metalic

O altă categorie inovativă de produse din tablă tip ţiglă metalică o reprezintă garajele metalice pentru autoturisme. Aceste produse au avut un foarte mare succes în piaţă datorită preţurilor avantajoase, rapidităţii montajului şi aplicaţiilor diverse pentru carepot fi utilizate.

Astfel, construcţii metalice iniţial destinate pentru utilizare precum garaj au fost transformate şi adaptate pentru a fi folosite ca birouri, spaţii comerciale sau magazii de grădină. Posibilităţile sunt multiple, de la caz la caz firma MIHU oferind consultanţă specializată, proiectare şi execuţie pentru fiecare din soluţiile adaptate la nevoia clientului.

Birou metalic
Birou metalic